BARLIND HEKK

Hvilken barlindhekk passer best
for deg? Med eller uten bær?
Hurtigvoksende eller sen? Les
videre og se prisene våre her.

EN BARLINDHEKK AV TOPP KVALITET

For en barlindhekk av topp kvalitet er du på riktig plass hos Plantinavia! Vi leverer barlindhekker av topp kvalitet, og alltid til den beste prisen. I vårt eget gartneri sørger vi for optimal kvalitet, slik at barlindhekken din har en flott dypgrønn farge, er fyldig og stram. Plantinavia tilbyr barlindhekker i ulike høyder, fra 80 cm til 200 cm.

BARLINDHEKKEN DIN LEVERES HJEM TIL DEG, FERSK FRA GARTNERIET

Fordelen med å ha et eget gartneri, ved siden av at vi selv tar ansvar for å levere en barlindhekk av topp kvalitet, er den utrolig raske og ferske leveringen som vi kan tilby! På tirsdag tar vi opp barlindhekkene og laster dem direkte inn i lastebilen. De første kundene i Sør-Norge får levert barlindhekken sin allerede én dag senere.

Mens andre tilbydere ofte bruker oppbevaring for å omfordele eller ta opp barlindene fra midlertidig jord, er vi stolte over å kunne si at vi leverer Norges mest ferske barlinder, rett fra barlindfeltet. Den store fordelen er at barlindhekken ikke har vært ute av jorda veldig lenge, og derfor ikke lider mye av stress.

Dette ser man fordi barlinden raskt får røtter når den vokser til, som gjør at den igjen gror videre raskere.

EN BARLINDHEKK I HØYDEN DU ØNSKER DEG

Hos Plantinavia bestiller du barlindhekken i høyden du ønsker deg. Det er mulig å velge en relativ høy barlindhekk, slik at du kan nyte en fyldig hekk og privatliv i hagen din direkte. På denne måten realiserer man en fin vintergrønn hekk med en gang. Det er også mulig å gå for en mindre barlindhekk, og la den vokse i hagen. Hva enn du velger, hos Plantinavia er du garantert å få en barlindhekk av topp kvalitet til en bra pris.

OBS: En viktig bemerkning når det gjelder høyden på planten. Vi går alltid ut fra lengden fra toppen fra klumpen / potten til toppen av barlindplanten.

FORDELENE MED EN HYBRIDBARLINDHEKK

Om du holder på å finne ut hvilken plante er best for din hekk, så forklarer vi gjerne nærmere om fordelene med en barlindhekk. Nedenfor noen viktige fordeler med en barlindhekk:

• En barlindhekk er vintergrønn, som betyr at du kan nyte den året rundt!
• En barlindhekk er vedlikeholdsvennlig.
• En barlind kan bli veldig gammel, så du kan nyte den i mange år.
• En barlind er lett å beskjære (periodisk).
• Både Taxus Baccata og Taxus Hillii gror sakte, men godt og stramt.
• Både Taxus Baccata og Taxus Hillii forgrener seg godt og stramt. Du kan altså regne med å få en fin og fyldig hekk!
• Barlinden er veldig godt egnet for vinterkulden i Norden.
•En barlindhekk stikker ikke og er altså en «vennlig hekk».

HVORFOR VELGE EN BARLINDHEKK FRA PLANTINAVIA?

 

Et veldig godt spørsmål! Plantinavia står for topp kvalitet og bra priser. Først og fremst så leverer vi direkte fra vårt eget gartneri, som gjør at vi kan garantere en fersk barlindhekk som er fin, dypgrønn, fyldig og stram. Dette gjør også at vi kan realisere rask levering.

Annet enn å kunne levere en barlindhekk av topp kvalitet til en bra pris og med rask levering, synes vi også service er veldig viktig. På Plantinavia.no kan du derfor få tak i flere tips og triks om hvordan man planter, beskjærer og gjødsler en barlind. I tillegg har vi en app hvor man også kan få tak i disse tips og triks.

Kunder som har gått foran deg har vurdert oss med 9 på Trustpilot.
Vår service og fagkunnskap, kombinert med et perfekt pris/ytelse-forhold, blir satt mest pris på.

Foretrekker du å sette bort plantingen av barlindhekken din, da er det også en mulighet! De profesjonelle gartnerne som er knyttet til Plantinavia vil gjerne hjelpe deg å plante barlindhekken din. Vi streber selvfølgelig etter optimal gjødsling og tilbyr deg en vekstgaranti! En barlindhekk kjøper man altså på Plantinavia.no

Hybridbarlind «Hicksii»

Taxus media «Hicksii»

fra 145 kr
Hybridbarlind «Hillii»

Taxus media «Hillii»

fra 157 kr
Vanlig Barlind

Taxus baccata

fra 223 kr
Plantinavia Norge
En levende kundeservicehelt svarer raskere enn du forventer (ingen anrop, bare Whatsapp)

Plantinavia Norge

Hei! Therese her 👋

Hvordan kan jeg hjelpe deg?

now
Start Chat

Trillebår

0 varror

Du har ingen produkter i handlekurven.