Plantinavia har sommerferie. Neste levering: uke 37 (potteplanter)

Om oss

Navnet Plantinavia sier jo seg selv. Planter av toppkvalitet som blir dyrket i Nederland, spesielt for det nordiske markedet. Likevel vil vi gjerne introdusere oss til deg. Det er mulig at du kommer til å bestille hos oss på nett, og da er det viktig å være sikker på at det er et godt valg. Vi synes derfor at det er viktig at du vet hvem vi er, slik at du kan være helt sikker på bestillingen din.

Plantinavia leverer hekkplanter av toppkvalitet, direkte fra vårt eget gartneri og til den beste prisen. Fordi vi har et eget gartneri kan vi ikke bare love deg den beste kvaliteten, men først og fremst også realisere dette helt selv! Vi står for fine, fyldige, grønne hekker, selvfølgelig i den høyden du ønsker deg. Fordi vi står for kvalitet er vår årlige tilgjengelighet av hekkplanter til det nordiske markedet begrenset. Vi velger kvalitet, ikke kvantitet.
Når du har bestemt deg for å bestille en hekk på nett, håper vi selvfølgelig at du velger en Plantinavia-hekk. For å hjelpe deg med dette valget har vi skrevet ned noen gode grunner for å bestille hos oss nedenfor. Har du flere spørsmål om Plantinavia, så hjelper vi deg selvfølgelig gjerne. Du kan ta kontakt på telefon eller e-post.

PLANTINAVIA GOOGLE CASE-STUDIE

For et av sine eksportverktøy har Google nylig gjort en case-studie av Plantinavia. Se videoen som Google har laget for å støtte denne undersøkelsen, om eksport til andre land.

 

ET EGET GARTNERI MED HEKKPLANTER

Plantinavia leverer hekkplantene sine fra sine flater, som består av nesten 17 hektar, i det nederlandske fylket Noord-Brabant. De fleste av disse er i nærheten av byen Eindhoven. Om du tilfeldigvis er i nærheten eller kjører forbi, gjerne si fra. Du er hjertelig velkommen på gartneriet vårt.

MER ENN 30 ÅRS ERFARING!

Navnet Plantinavia har vi hatt siden vi begynte å sende hekkplanter til Norden, men selve gartneriet finnes allerede en god stund! Om du velger Plantinavia velger du derfor også mer enn 30 års erfaring innenfor hekkplanter. Denne erfaringen sørger for at vi alltid leverer deg en hekk av toppkvalitet!

VI GARANTERER TOPP KVALITET

For det er selvfølgelig det det handler om: å få et produkt av toppkvalitet. Medarbeiderne våre jobber for dette døgnet rundt. Hos Plantinavia får du derfor garantert en hekk av toppkvalitet, som er ferdig til bruk. Alltid sterk, fin, fyldig og grønn! Les hva kundene våre har skrevet. Det er ikke uten grunn at vi har blitt vurdert med 9.5 på Trustpilot.

RASK LEVERING

Ved siden av toppkvalitet, står vi også for rask levering. I sesongen blir hekkplantene tatt opp fra gartneriet hver mandag og med en gang ladet i lastebilen, som da kjører mot Norden. Vi leverer fra vårt eget gartneri direkte hjem til deg. Slik passer vi på at den online bestillingen din blir levert rask óg riktig! Når det gjelder å levere rett fra jorda er Plantinavia unik. Andre (nett)tilbydere bruker oppbevaring for å omfordele eller til og med ta plantene opp fra midlertidig jord, som gjør dem dårligere. Vi mener at hvor raskere hekkplantene blir levert til deg, hvor bedre er kvaliteten på planten.

VELDIG BRA PRISER!

Rask levering og god kvalitet er selvfølgelig viktige faktorer, men det gjelder også prisen. Vi står derfor for et optimalt pris/ytelse-forhold. Vi snakker helst ikke om billige hekkplanter, men det er ikke et annet sted du får tak i hekkplanter med så god kvalitet som vi tilbyr, til våre priser. Det er bare å spørre kundene våre, som ofte bestiller hos oss mer enn én gang.

PLANTESERVICE

Det å jobbe i hagen er ikke bare vår hobby, vårt lidenskap og det vi liker å kose oss med, men også vår jobb! Vi er også veldig klar over at ikke alle synes det å stelle hagen er veldig gøy. Spesiell for dem som gjerne vil ha en annen til å plante hekkplantene, tilbyr vi en planteservice. Vi har i mellomtida fått oss et nettverk av profesjonelle gartnere med god ekspertise, som kan plante din nye hekk. Selvfølgelig tilbyr vi i dette tilfellet også en vekstgaranti!

NYTTIGE TIPS, TRIKS OG BRUKSANVISNINGER

Foretrekker du å bruke dine egne grønne fingre? Selvfølgelig hjelper vi deg da også gjerne. På Plantinavia.no finnes det massevis av nyttige tips og videoer som kan hjelpe deg. Er det noe som du ikke får til? Da er det bare å ringe oss eller sende en e-post.

Plantinavia / Peak Landscapes
Alunsjøveien 65, 0957 Oslo, Noorwegen
orgnr: 997 995 414

Trillebår

0 varer

Du har ingen produkter i handlekurven.