Meny
0

Perfekt beskyttelse mot innsyn innen 24 timer

FØRSTEKLASSES FERDIGKLIPT HEKK AV UTMERKET KVALITET

En normal hekk som er plantet med individuelle planter trenger vanligvis rundt tre år på seg for å vokse seg til en firkantet hekk som er like tett oppe som nede. Det er viktig at du klipper hekken din to ganger i året for å oppnå denne fine, tette og firkantete hekken.
Hvis du som stolt eier av en ny hage, terrasse, svømmebasseng, uteplass eller parkering umiddelbart vil ha en helt ferdig tett og firkantet hekk, tilbyr vi nå helt ferdige hekker som gir beskyttelse mot innsyn innen 24 timer.

VELG MELLOM TRE FORSKJELLIGE SORTER FERDIGHEKK (VIDEO)

 

Du som leter etter en vakker, frodig grønn hekk som beskyttelse mot innsyn, kan velge mellom forskjellige populære ferdige superiorhekker:

● Agnbøk (Carpinus betulus) i høydene 60 cm / 150 cm og 200 cm
● Barlind (Taxus baccata) i høydene 60 cm / 150 cm og 200 cm
● Thuja Brabant (Thuja Occidentalis brabant) i høydene 60 cm / 150 cm og 200 cm

Disse hekkene dyrkes i den best tenkbare jorden her på gartneriet vårt, og tas hånd om på best mulig vis av utdannede og engasjerte ansatte. Etter i gjennomsnitt 6–8 år er våre hekker supersterke, fullvoksne og klippet til en ferdig firkantet hekk av våre kunnskapsrike gartnere.
Først nå er de klare til å leveres til kundene våre. Vår superior ferdig hekk gir deg direkte beskyttelse mot innsyn. Det eneste gartneren trenger å gjøre er å grave en liten grøft og sette ned de 1 meter brede blokkene av ferdig hekk. Regn med mange forbausede naboer!

FORDELEN MED EN SUPERIOR FERDIG HEKK I KORTHET:

 •  Utrolig enkelt og kjapt å plante. Hvis grøften er forberedt er det teoretisk mulig å plante 20 meter hekk i timen om du benytter deg av Plantinavias gartnere.
 • Du trenger ikke å ta bort esken de står i. Denne esken er biologisk nedbrytbar og brytes ned innen kort tid.
 • Direkte beskyttelse mot innsyn etter plantingen
 • Sluttresultatet er enestående, så det er det ultimate visittkortet for din bedrift og det perfekte «ansiktet utad»
 • Sterke, friske fullvoksne planter som har blitt dyrket under perfekte forhold.
 • Eksepsjonelt sterkt rotsystem som under hele sin vekst regelmessig har blitt underklipt.
 • En Superior ferdig hekk kan plantes året rundt.
 • Ved korrekt planting, vedlikehold og vanning garanterer vi 0 % døde eller dårlige planter.
 • Trenger veldig lite vedlikehold i lang tid framover.
 • Finnes i tre forskjellige sorter og høyder. Agnbøk, Barlind og Thuja.
 • Har 4 ganger per år blitt klipt med laserpresisjon, så du får en kompakt, tettvokst hekk levert.

Velg sort, høyde og uke for levering og nyt en ferdighekk innen 24 timer

Er du overbevist over komforten og den overlegne kvaliteten på våre superior ferdige hekker?
Nå kan du få din nye hekk levert og plantet innen en uke under sesongen for planting. Hvis grøften er ferdiggravd når hekken kommer, kan man under normale omstendigheter plante 20 meter hekk i timen. Velger du å få hekken plantet av noen av våre kvalifiserte gartnere, så kan du nyte en 2 år lang garanti for din Superior ferdige hekk.

Vent ikke for lenge med å bestille! Hvert år har vi ett begrenset antall superior ferdig hekk tilgjengelig for det skandinaviske markedet.

Å dyrke disse superior ferdige hekkene krever dyktighet og tid. Siden vi vil levere den absolutt beste kvaliteten er vår tilgang på disse hekkene veldig begrenset. Klikk her nedenfor på en av de tilgjengelige sortene for å se aktuelle priser.

Har du spørsmål, nøl ikke med å kontakte oss på telefonnummer 800 24 606, eller sende oss e-post på info[@]plantinavia.no