Plantinavia har sommerferie. Neste levering: uke 37 (potteplanter)

Fordelen med ferdig hekk

Hva er fordelene med ferdig hekk?

Nyt en herlig lørdag ettermiddag eller inviter vennene dine på grillfest – hvem liker vel ikke det? Når du tilbringer så mye tid i hagen, er det fint å slippe å være på utstilling. Ferdig hekker er perfekte til dette. Hva er fordelene med ferdig hekk?

Fordelen med ferdig hekker

Ferdigvokste hekker er perfekte for å skjerme hagen din. Har du et nytt hus, men hagen er ikke ferdig utvokst ennå? Da kan ferdigvokste hekker by på en rekke fordeler. For det første, får du umiddelbart en grønnere og frodigere hage. Du slipper å vente i årevis på at hekken skal vokse av seg selv. Du kan til og med lage dine egne hagemøbler av pallene hekkene blir levert på. Hekken er allerede en god høyde når du planter den. Har du hatt problemer med at folk titter inn i hagen din? Plant en ferdigvokst hekk, og vink farvel til dette problemet.

Ideelt for nye hjem

Ferdig hekker er spesielt bra for hagene til nye hjem. Et nytt hus har som regel en ny hage også. Ofte er ikke hagen skjermet av en eiendomsgrense engang, så naboer og forbipasserende kan se direkte inn i hagen din. Fordelen med hekkeelementer er at du kan få umiddelbart privatliv i hagen. Ganske herlig når du vil slappe av ute en sommerdag, ikke sant?

God motstand

En annen fordel med ferdig hekker er at de krever mindre vedlikehold enn yngre hekkeplanter. Siden de nesten er fullgrodde allerede, er de sterke og gir god ly for vinden. I tillegg har de allerede fått godt med gjødsel som ungplanter, så de er sterke og vokser godt. Men vi anbefaler likevel å gi busken nok vann umiddelbart etter planting. Slik kan planten slå gode røtter. Når planten har slått røtter, trenger den lite vedlikehold. Det holder å beskjære den én gang i året.

Stort utvalg i nettbutikken vår

Som du nettopp leste, byr ferdigvokste hekker på en rekke fordeler. Er det det du leter etter? Så er Plantinavia stedet for deg. Du finner en rekke varianter i nettbutikken vår, som laurbærhegg, barlindhekker og blodbøk. Men du finner også liguster, eføy og tuja i sortimentet vårt.


Trillebår

0 varer

Du har ingen produkter i handlekurven.