Barlind Hekk

En toppkvalitet barlindhekk

For en toppkvalitet barlindhekk er du hos Plantinavia på riktig plass! Vi leverer toppkvalitet barlindhekker og alltid til den beste prisen. I vårt eget gartneri sørger vi for optimal kvalitet, slik at barlindhekken din har en flott dypgrønn farge, er fyldig og stram. Plantinavia tilbyr barlindhekker i ulike høyder, fra 80 cm til 200 cm.
Barlindhekken din leveres hjem til deg, fersk fra gartneriet
Fordelen med å ha et eget gartneri, ved siden av at vi selv tar ansvar for å levere en barlindhekk av toppkvalitet, er den utrolig raske og ferske leveringen som vi kan tilby! På mandag tar vi opp barlindhekkene og lader dem direkte inn i lastebilen. De første kundene i Sør-Norge får levert barlindhekken sin allerede én dag senere. Mens andre tilbydere ofte bruker oppbevaring for å omfordele eller ta opp barlindene fra midlertidig jord, er vi stolte over å kunne si at vi leverer Norges mest ferske barlinder, rett fra barlindfelten. Den store fordelen er at barlindhekken ikke har vært ute av jorda veldig lenge, og derfor ikke lider mye av stress. Dette ser man fordi barlinden raskt får røtter når den tilvekser, som gjør at den igjen gror videre raskere.

En barlindhekk i høyden du ønsker deg

Hos Plantinavia bestiller du barlindhekken i høyden du ønsker deg. Det er mulig å velge en relativ høy barlindhekk, slik at du kan nyte en fyldig hekk og privatliv i hagen din direkte. På denne måten realiserer man en fin vintergrønn hekk med en gang. Det er også mulig å gå for en mindre barlindhekk, og la den vokse i hagen. Hva enn du velger, hos Plantinavia er du garantert å få en toppkvalitet barlindhekk til en bra pris.
OBS: En viktig bemerkning når det gjelder høyden på planten. Vi går alltid ut fra lengden fra toppen fra klumpen / potten til toppen av barlindplanten.
Høyden på barlindhekken er selvfølgelig en viktig faktor når det gjelder hvor mange barlindplanter hekken din skal bestå av pr løpemeter. Her nede finner du en oversikt over antall barlinder pr løpemeter, for hver høydekategori.

Indikasjon antall barlinder pr løpemeter barlindhekk:


80/100 cm: 3 planter pr løpemeter
100/120 cm: 2,5 planter pr løpemeter
120/140 cm: 2,5 planter pr løpemeter
140/160 cm: 2,5 planter pr løpemeter
160/180 cm: 2,5 planter pr løpemeter
180/200 cm: 2,5 planter pr løpemeter

OBS: Ønsker du deg en ekstra bred barlindhekk: plant barlindhekken i to rader, og plasser barlindene om hverandre. På denne måten får du en ekstra bred og fyldig barlindhekk!

Fordelene med en hybridbarlindhekk

Om du holder på å finne ut hvilken plante er best for din hekk, så forklarer vi gjerne nærmere om fordelene med en barlindhekk. Nedenfor noen viktige fordeler med en barlindhekk:

• En barlindhekk er vintergrønn, som betyr at du kan nyte den året rundt!
• En barlindhekk er vedlikeholdsvennlig.
• En barlind kan bli veldig gammel, så du kan nyte den i mange år.
• En barlind er lett å beskjære (periodisk).
• Både Taxus Baccata og Taxus Hillii gror sakte, men godt og stramt.
• Både Taxus Baccata og Taxus Hillii forgrener seg godt og stramt. Du kan altså regne med å få en fin og fyldig hekk!
• Barlinden er veldig godt egnet for vinterkulden i Norden.
• En barlindhekk stikker ikke og er altså en ‘vennlig hekk’.

Hvorfor velge en barlindhekk fra Plantinavia?

Et veldig godt spørsmål! Plantinavia står for toppkvalitet og bra priser. Først og fremst så leverer vi direkte fra vårt eget gartneri, som gjør at vi kan garantere en fersk barlindhekk som er fin, dypgrønn, fyldig og stram. Dette gjør også at vi kan realisere rask levering.

Annet enn å kunne levere en toppkvalitet barlindhekk til en bra pris og med rask levering, synes vi også service er veldig viktig. På Plantinavia.no kan du derfor få tak i flere tips og triks om hvordan man planter, beskjærer og gjødsler en barlind. I tillegg har vi en app hvor man også kan få tak i disse tips og triks.

Kunder som har gått foran deg har vurdert oss med 9.5 på Trustpilot.
Vår service og fagkunnskap, kombinert med et perfekt pris/ytelse-forhold blir, mest satt pris på.

Foretrekker du å sette bort planting av barlindhekken din, da er det også en mulighet! De profesjonelle gartnere som er knyttet til Plantinavia vil gjerne hjelpe deg og plante din barlindhekk. Vi streber selvfølgelig etter optimal gjødsling og tilbyr deg en vekstgaranti! En barlindhekk kjøper man altså på Plantinavia.no

Vi tilbyr to slags barlindhekk: klikk her for å se prisene på Taxus Baccata og klikk her for prisene på Taxus Media Hillii.