Meny
Plantinavia - Cart
0
Plantinavia - Search

Lilla vanlig syrin: et ekte samlerobjekt i hagen din

Den lilla vanlige syrinen er ikke bare er underverk av vakre blomster, den er også et bevist samlerobjekt. Den lilla blomstrende syrinen kjennetegnes av perfekte vekstegenskaper og kan bli fra 3 til 7 meter høy. For de som vil nyte fantastiske dufter og lekre farger, er den lilla vanlige syrinen den perfekte beskyttelsen mot vind og innsyn i alle hager.

Våre konkurransedyktige syrinpriser

Komponer frem den perfekte syrinhegghekken din i priskonfiguratoren vår. Vanlig syrin tilbys kun i krukke. Du kan velge mellom 2 kvaliteter: Xklusiv og Limited. Forskjellen ligger i hvor mange grener planten har. Alle Limited-plantene våre dyrkes organisk og gir deg en tettere og mer luksuriøs syrinhekk umiddelbart etter planting.

Rabatt på syrinhekk

Av syrin plantes det ofte lange blomstrende hekker, og hos oss i Plantinavia innebærer flere planter mer rabatt. I tillegg til rabatt fra konfiguratoren, kan vi også legge til litt ekstra rabatt i enkelte tilfeller. Bruk rabattknappen i priskonfiguratoren. En av medarbeiderne våre vil snart komme tilbake til deg hvis du er kvalifisert til mer rabatt på syrinplantene dine.

Bilder og vurderinger av vanlig syrin fra kundene våre

Vanlig syrin finnes i alle mulige kvaliteter, både i vanlig butikk og på nettet. Det er derfor viktig å gjøre riktig valg for innkjøpet ditt. Kundene våre liker å dele erfaringene sine på plattformer som Trustpilot og Instagram. Dersom du kjøper syrinplantene fra Plantinavia, kan du være sikker på at du ikke kjøper katten i sekken.

Innholdsfortegnelse vanlig syrin

Hva kan du finne på siden vår utenom priskonfiguratoren? Vi lister det opp for deg:

•       Du kan se om vanlig syrin passer i vekstsonen din

•       En oversikt over de spesifikke egenskapene til syrin

•       Produktspesifikke videoer på syrinbuskene våre

•       En liste over alle forskjellige syrinplanter i prisoversikten

•       En liste med vanlige spørsmål om vanlig syrin.

Produktbeskrivelse

Produktbeskrivelse
Kort sagtLila Syringa er en av de blekeste variantene av den vanlige Syringa. Den produserer store klaser av veldig duftende, doble, blekrosa/-lilla blomster, noe som gjør dette til en utmerket eksemplar av Syringa
HardførhetVeldig hardfør, ned til -40
VekstTett forgrenet, buskete
Høyde (innen 10 år)200–250 cm
LøvverkEgg-/hjerteformet, ingen høstfarging av bladene
Veksthastighet20–50 cm per år
VinterløvLøvfellende busk
Giftighetikke giftig
LyskravHelst full sol, men tilpasser seg også godt til delvis skyggelagte steder
Maks høyde250–300 cm i høyde og 150 cm i bredde
BrukBlomstene er ideelle for dekorative formål, som avskårne blomster eller som en overflodig, voksende hekk. Lila Syringa er veldig lett å dyrke. Hvis plantet i solfylt posisjon, vil den belønne deg med flere og flere blomster hvert år.
Fruktbrun. Lilla/rosa blomster i mai/juni, duftende blomster
Pigger/tornerIngen
Tips til plasseringSyrin er generelt veldig dyrevennlige planter som tiltrekker seg bier og sommerfugler i hagen. De er også planter som gir godt inntrykk og kan skape en fantastisk effekt når de plantes i grupper.
JordTørr-frisk, næringsrik, sandete-humus hagejord
Vekstsone1-7

Sonekart

Lila Syrin Vekstsone: 1-7

Klimasonekart Norge

Videoer

OversiktFiltrer dine valg::

Blog

Plante hekk på høsten? Ja visst

skrevet av Richard van der Wal

Plante hekk på høsten? Ja visst I august får jeg alltid mange samtaler fra kunder som lurer på om de virkelig kan plante en hekk på høsten. De fleste blir overrasket når jeg svarer at høsten faktisk er den beste tiden til å plante, iallefall når det gjelder hekkplanter. Men de fleste er mindre ivrig …

Fortsett å lese
5052

Plantinavias unike transporter

skrevet av Richard van der Wal

Plantinavias unike transporter Vi satser på kjappe transporter. Alt for at den oppgravde hekkplanten skal utsettes for minimalt med stress og kunne fortsette å vokse uten å trenge tid til å hente seg inn igjen. Sånn her gjør vi. 1. Deadline for å legge inn en ordre er onsdager, i noen tilfeller tar vi imot …

Fortsett å lese
2924

Våre hekkplanter dyrkes i humusrik sandjord I våre nederlandske drivhus arbeider vi hardt for et friskt og aktivt liv i jorden. Alt tatt i betraktning: jo bedre tilstanden til jorden er, jo bedre trives hekkplantene våre. Vi bruker spesialutdannede jordeksperter som hvert år gransker i vår dyrkbare mark, så plantene ikke skal få for lite …

Fortsett å lese
2860