Plantinavia har sommerferie. Neste levering: uke 37 (potteplanter)

Plantinavias unike transporter

Vi satser på kjappe transporter. Alt for at den oppgravde hekkplanten skal utsettes for minimalt med stress og kunne fortsette å vokse uten å trenge tid til å hente seg inn igjen. Sånn her gjør vi.

1. Deadline for å legge inn en ordre er onsdager, i noen tilfeller tar vi imot en ordre på en torsdag. Etter det planlegger vi reiseruten for lastebilen. Bestilte planter graves opp fra plassen sin på åkeren på mandags morgen.

2. Plantene graves opp av våre medarbeidere ved hjelp av gravemaskiner. De plasseres i spesielle bokser som gjør at man kan bære plantene uten å skade de. Trærne som er høyere enn to meter lastes på en annen måte for å få plass på transportbilene. Nå begynner reisen direkte hjem til hagen din!

3. Hekkplantene er nå på reise fra Nederland til Norge, du kan følge lastebilen fra start til mål via internett. Sjåføren vår holder kontakt med deg og estimerer en ankomsttid.

4. Mellom 24-48 timer tar det fra plantene har blitt gravd opp til de kan være nedgravd i jorden i hagen din. Vi vet ikke om noen andre som gjør det på denne måten, og det er vi stolte av.

Les hva du kan gjøre med pallene som hekkene blir levert på.

Hvordan gjør våre konkurrenter det?

Det vanlige er at hekkplanter starter avreisen fra Nederland eller Polen, når de senere kommer til Norge så lesses de av på et ”hentested”. Der kan de i blant stå lenge før de blir solgt eller plukket opp for videre transport. Det som påvirker planten negativt er at det kan ta lang tid før den til slutt blir plantet. I mange tilfeller trenger de tid på å hente seg inn igjen og veksten stopper opp på grunn av stresset som rotklumpen og planten har blitt utsatt for.

Plantenes trivsel og kvalitet i fokus

Rotklumpene er sensitive og skal ikke dunkes rundt. Når de lastes flere ganger er risikoen høyere for at rotklumpen skades. Derfor satser Plantinavia på transport direkte til kundens hage, det koster oss litt mer – men med minsket stress fortsetter hekkplantene å vokse som om ingenting har skjedd.

transport-plantinavia

Trillebår

0 varer

Du har ingen produkter i handlekurven.