Våre kunder elsker våre hekkplanter

Produktbeskrivelse
Kort sagtDe gule/hvite vårknoppene av Syringa vulgaris åpner for å avsløre klaser av tett grupperte små, hvite dobbelblomster i mai-juni. Blomstene avgir en herlig sterk, men søt duft og tiltrekker seg sommerfugler og bier. De hvite blomstene står ut mot kulissene av mellomgrønne, hjerteformede løvverket.
HardførhetEkstremt hardfør, ned til -40
VekstOppreist, tett forgrenet, buskete
Høyde (innen 10 år)250–300 cm
LøvverkStort sett oval til hjerteformet
Veksthastighet20–50 cm per år
VinterløvLøvfellende busk
GiftighetIkke giftig
LyskravHelst full sol, men halvt skyggelagt er også mulig
Maks høyde400–600 cm i høyde og 150–200 cm i bredde
BrukForetrekker full sol, så gjør god bruk av et sørlig eller sør-vestlig aspekt for å nyte en vakker hekk. Syrin burde henge etter blomstringen for å sikre en rik mengde blomster for det følgende året
FruktBrun frukt. Blomstene på denne gule/hvite, blomstrende syrin er bare perfekte til å plukke og ta med innendørs. En bukett med friske blomster fra hagen din kommer til å fylle huset ditt med den berusende lukten av syrin
Pigger/tornerIngen
Tips til plasseringForetrekker full sol, så gjør god bruk av et sørlig eller sør-vestlig aspekt i hagen din
JordSyrin er kresen på hvilken type jord du planter dem i. De liker nøytral til alkalisk jord (ideelt sett en pH på rundt 7) Leirjord, leirete jord, sandete jord, torvjord
Vekstsone1-7

Vanlige spørsmål

Hva er forskjellen på kvaliteten vår?

Plantinavia ønsker å tilby hekker til alle typer budsjetter. Derfor tilbyr vi hekker i forskjellig kvalitet.

Enkelt sagt, jo høyere kvalitet, jo mer privatliv får du fra starten.

1. Outlet

Dette er budsjettserien vår. Disse plantene er ikke beskåret, og derfor er de mer åpne planer som gir mindre privatliv fra starten. Hekken blir tett til slutt etter å ha blitt beskåret én til ganger i året. Denne kvaliteten er minst like god som i nettbutikker som selger planter i bulk (store pakker). På grunn av transportkostnadene er det bare mulig å selge Outlet-planter i stort volum. Outlet-plantene må betales for på forhånd, og rabattkoder gjelder ikke.

2. Xklusiv / Grenet
Dette er den grunnleggende kvaliteten vår. Disse plantene har blitt beskåret og omplantet. Omplantning er viktig for å skape en tettere rotstruktur, slik at hekken har nok kraft til å fortsette å vokse i hagen din. Denne kvaliteten gir et godt privatliv fra starten, men den er mer åpen i toppene sammenlignet med Limited-kvaliteten. Plantene leveres på paller opptil 225 cm.

3. Limited / Valgrenet
Dette er kvaliteten vi er godt kjent for. Alle disse plantene har blitt dyrket økologisk og med større avstand fra hverandre. På grunn av dette skapes en fast og tett struktur etter flere beskjæringer på plantefeltene. Dette betyr at du kan lage en nydelig tett hekk, selv ved å plante mindre planter per meter. Disse hekkeplantene gir godt med privatliv rett etter beplantning. På grunn av måten plantene har blitt pleiet, er rotsystemet så kraftig at plantene vokser godt videre etter at de er plantet i hagen din. Planting av en Limited-hekk skaper et godt inntrykk i nabolaget ditt. Disse plantene kan også plantes som enkeltplanter.

4. Ferdighekker
Ferdighekker kan sammenlignes med Limited-planter, men de er for det meste beskåret i en firkantet form slik at de gir deg en ferdig hekk helt fra starten. Noen av ferdighekkene er også pleiet i former på én meter, og kan plantes direkte med deres medfølgende naturlige nedbrytbare former.

Er du fortsatt i tvil om hva du skal velge? Kundeservice står klar til å hjelpe deg, og vi gleder oss til å høre fra deg!

Sonekart

Vit syrin Vekstsone: 1-7

Klimasonekart Norge

Oversikt

Filtrer dine valg:
Syringa Vulgaris C10 Kruk

Vit syrin Krukke 80cm 80cm Krukke

Kvalitet
Limited
Minste antall planter å bestille:
10
Antall planter per meter:
1.5

10

841 kr

20

757 kr

30

741 kr

40

715 kr
Syren Vulgaris C5

Vit syrin Krukke 80cm 40cm Krukke

Kvalitet
Xklusiv
Minste antall planter å bestille:
50
Antall planter per meter:
3.5

50

145 kr

75

131 kr

90

128 kr

110

124 kr
Syren Vulgaris C5

Vit syrin Krukke 80cm 60cm Krukke

Kvalitet
Xklusiv
Minste antall planter å bestille:
50
Antall planter per meter:
3.5

50

189 kr

75

171 kr

90

167 kr

110

161 kr
Syren Vulgaris C5

Vit syrin Krukke 80cm 80cm Krukke

Kvalitet
Xklusiv
Minste antall planter å bestille:
50
Antall planter per meter:
3.5

50

218 kr

75

197 kr

90

192 kr

110

186 kr

Trillebår

0 varror

Du har ingen produkter i handlekurven.