Gjerde inn hagen

Hvilke planter passer til å gjerde inn hagen?

Nesten alle hus har en hage. Ditt eget stykke lang som du kan gjøre hva du vil med. For å markere dette stykket land, er det mange som velger å gjerde inn hagen for bedre privatliv. Dette kan gjøres på flere forskjellige måter. Du kan for eksempel sette opp et gjerde eller en vegg rundt hele hagen, eller du kan velge et nydelig og frodig grønt gjerde til å omgi hagen. Et grønt hagegjerde er lekent. Og hvis du velger riktig plante, krever gjerdet lite vedlikehold. En nydelig grønn hekk kan virkelig gi hagen det lille ekstra. Lurer du på hvilke planter som passer til å gjerde inn hagen med? Denne artikkelen gir deg noen tips.

Se hvordan Eføy er en av de beste hekkene for å skape en grønn grense.

Planter til å gjerde inn hagen

Når du velger planter til å gjerde inn hagen er det viktig å tenke på hva du er på jakt etter. Mange syns det er viktig at gjerdet rundt hagen er tett og flott. I tillegg til å skjerme hagen, er et slikt gjerde lett å forme med litt stilig beskjæring. Du kan for eksempel velge å skape nydelige former i hagegjerdet. Hva med en sylinder eller en fin kule? Dette ser supert ut i hagen! Hagen vil umiddelbart vekke oppmerksomhet. Hvilke planter passer til noe sånt?

Laurbærhegg: En populær hekkplante som gir hagen en frisk følelse

Laurbærhegg er en populær hekkplante. Planten har lange, blanke blader. Den gir hagen en frisk følelse. Laurbærhegger vokser raskt og blir raskt tette og fine. I tillegg holder laurbærhegger seg grønne hele året og er perfekte til å gjerde inn hagen.

Få mer farge i hagen din med ligustrum

En annen vanlig hageplante er liguster. I tillegg til å være et godt hekkealternativ, ser liguster kjempefine ut i potter. Dette gir en dynamisk effekt. Vil du ha mer farge i hagen? Velg ligustrum Ovalifolium Aureum. Denne ligusteren har ovale blader med en unik gulgrønn farge.

Barlinden – en hekk som gir privatliv og skjerming hele året

En hekk vi virkelig ikke kan glemme er barlinden. Denne planten har korte, mørkegrønne nåler. På grunn av den høye nåletettheten, er barlind en veldig kompakt plante som det er lett å holde smal. Den gir privatliv og skjerming og holder seg fin og grønn hele året.

Plantinavia Norge
En levende kundeservicehelt svarer raskere enn du forventer (ingen anrop, bare Whatsapp)

Plantinavia Norge

Hei! Therese her 👋

Hvordan kan jeg hjelpe deg?

now
Start Chat

Trillebår

0 varror

Du har ingen produkter i handlekurven.