Meny
Plantinavia - Cart
0
Plantinavia - Search

Thuja Brabant: Plantinavias mest populære hekkplante

Nei, ingen glissen thuja brabant med flere små, smale hovedstammer der du må vente flere år for å få ordentlig beskyttelse mot innsyn. Hos oss kjøper du organisk dyrket og tett thuja brabant som kommer til å få naboene dine til å måpe. Vår utrolige kvalitet kommer garantert til å bli et tema i nabolaget. Se priser her.

Thuja occidentalis brabant er ikke uten grunn den mest solgte planten vår. Det er en skikkelig all-rounder. Den har en vakker gressgrønn farge, er lett å vedlikeholde, vokser raskt, er vintergrønn og takler de skandinaviske vintrene ekstremt bra. Den har også en tett vekstmåte, slik at du umiddelbart får beskyttelse mot innsyn til hagen for relativt lite penger sammenlignet med den mer sentvoksende thuja smaragd. Med thuja brabant skaper du en tett firkantet hekk.

De konkurransedyktige prisene våre på thuja brabant

I priskonfiguratoren vår kan du enkelt kombinere din egen hekk av thuja brabant. Vil tilbyr thuja brabant med rotklump og i krukke. Vi tilbyr vanligvis tre kvaliteter: Outlet, Xklusiv og Limited. Prisforskjellen ligger i hvordan plantene dyrkes, der limited er den tyngste og tetteste kvaliteten som gir umiddelbar beskyttelse mot innsyn etter planting. I tillegg dyrkes alle limited-plantene våre økologisk.

Rabatt på tujahekk

Jo flere tuja planter, desto mer rabatt. Så enkelt er det. Noen ganger kan vi til og med tilby ytterligere rabatt. For å finne ut om bestillingen din oppfyller kravene for å få ytterligere rabatt, klikker du på rabattknappen i konfiguratoren. Vanligvis svarer vi allerede innen et par timer.

Thuja brabant, bilder og vurderinger fra kundene våre

Vi tror at åpenhet er nøkkelen til fremgang og fornøyde kunder. Vi ber derfor kundene våre om å dele bilder av hekkene sine på Instagram, og de skriver også lange vurderinger på Trustpilot om hele prosessen fra innkjøp til planting. Kundene våre påpeker ofte høy kvalitet, kunnskapsrikt personale, kompetent kundetjeneste, og anbefaler oss gjerne videre til naboer, venner og familie.

Innholdsfortegnelse thuja brabant

Hva kan du finne på siden vår utenom priskonfiguratoren vår? Vi lister det opp for deg:

Sonekart
En oversikt over spesifikke egenskaper for thuja brabant
Produktspesifikke videoer av thuja brabant-plantene våre
En liste over alle de forskjellige typene thuja brabant i prisoversikten
Mer enn 15 vanlige spørsmål, her finner du sannsynligvis akkurat det svaret du leter etter.
For eksempel: hva er de ulike kvalitetene, hvor bred blir en brabanthekk, hvor dypt skal jeg grave grøften og mye mer.

Betaling og levering av tujahekk

Alle tujaer på opptil 220 cm høyde leveres på palle.
Høyere tujaer lastes løst opp i lastebilen.
Sjåførene våre leverer hjem til deg.
Betalingsalternativet velger du selv når du kommer til kassen.

Kvalitet og service fra A til Å

Vi hadde et fellesprosjekt med naboen om å etablere en ny tujahekk for å bedre skille hagene og redusere innsyn. Det var viktig for oss å raskt etablere en høy og tett hekk, og vi var på utkikk etter en kvalitetsbevisst produsent. Plantinavia skilte seg ut med den omfattende og gode informasjonen de presenterte på nettsiden, og sammen med gode priser, ble vi enige med naboene om å bestille fra dem. Varene kom levert akkurat i henhold til tid og kvalitet som var forespeilet. Det var også praktisk å få kontaktinformasjon til sjåføren på forhånd, samt kunne spore i sanntid hvor buskene befant seg. Det gjorde planleggingen enklere. Fikk også fin veiledning på telefon av Plantinavias medarbeidere ved et par anledninger da vi hadde spørsmål om grunnforholdene i vår hage. Alt i alt svært fornøyd, og vår to meter høye tujahekk trives godt i sitt nye hjem - grønn, fyldig og fin :-).

Joacim Lunde

Produktbeskrivelse

Produktbeskrivelse
Kort sagtNummer en blant tujaer. Veldig tett. Raskt voksende. Godt egnet for urbane hager.
HardførhetVeldig frostsikker og hardfør til -40
VekstSmal, oppreist, konisk, rett hovedstamme
Høyde (innen 10 år)300 - 500 cm
LøvverkGlinsende og dyp grønn. Små skall-lignende, grønne blader som overlapper og danner flate, taulignende skudd.
Veksthastighetrundt 20–40 cm per år.
VinterløvEviggrønn. Løvverket kan få en bronsefarget glans under kaldere vintre.
Giftighet giftige bestanddeler
LyskravSol / delvis skygge. Trives dårlig på steder med full skygge
Maks høyde8 – 10 meter.
BrukIdeell for å lage en firkantet hekk med mye privatliv og støybeskyttelse. Tilholdssted for fugler.
Fruktovale kongler, lysebrune, skjellete
Pigger/tornerIngen
Tips til plasseringSelv om den tåler full skygge, vokser den svært dårlig under disse forholdene.
JordEkstremt lett å ta vare på. Trives godt i våt jord og tåler sandete jord. Tåler sur og alkalisk jord: pH 5,5 til 7,2
Vekstsone1-5

Sonekart

Thuja Brabant Vekstsone: 1-5

Klimasonekart Norge

Videoer

Vanlige spørsmål

Hvordan måler man planten?

Høyden refererer til selve planten, rotklumpen/krukken er ikke inkludert.

Hvor stor er rotklumpen/krukken på plantene mine? Og hvor stor grøft er nødvendig?

Dette ser du på bildene til den valgte planten på hjemmesiden. Klikk på den høyden du har valgt, så ser du ikonet under bildet til planten. Det viser størrelsen på rotklumpen/krukken. Grøften bør være 1,5–2 ganger større enn rotklumpen.

Må jeg beskjære plantene under planting?

Nei, vent med å beskjære til de begynner å etablere seg. Litt trimming går bra, men ingen store beskjæringer før de har slått rot.

Skal jeg gjødsle under planting?

Nei, vent med å gjødsle plantene til neste vår.

Hvor mye vann trenger plantene mine?

Nyplantede planter trenger mye vann. Sørg for at jorden er fuktig (ikke bløt) helt ned til røttene hele tiden. Dette gjelder hele det første og andre året. Vann frem til det blir frost i bakken, så venter du til over vinteren, og begynner å vanne igjen når frosten i bakken er borte.

Vis alle spørsmålene

OversiktFiltrer dine valg::

Blog

Lær deg å kjøpe bra kvalitetsplanter

skrevet av Richard van der Wal

Lær deg å kjøpe bra kvalitetsplanter De aller fleste som skal plante en hekk vet ikke hva som er viktig å vite før kjøpet av selve plantene. Hvordan lærer man seg å skille mellom hekkplanter av bra kvalitet? Det er fem steg du bør kjenne til for å gi din hekk best mulig start. Spør …

Fortsett å lese
3053

Plantinavias unike transporter

skrevet av Richard van der Wal

Plantinavias unike transporter Vi satser på kjappe transporter. Alt for at den oppgravde hekkplanten skal utsettes for minimalt med stress og kunne fortsette å vokse uten å trenge tid til å hente seg inn igjen. Sånn her gjør vi. 1. Deadline for å legge inn en ordre er onsdager, i noen tilfeller tar vi imot …

Fortsett å lese
2924

Våre hekkplanter dyrkes i humusrik sandjord I våre nederlandske drivhus arbeider vi hardt for et friskt og aktivt liv i jorden. Alt tatt i betraktning: jo bedre tilstanden til jorden er, jo bedre trives hekkplantene våre. Vi bruker spesialutdannede jordeksperter som hvert år gransker i vår dyrkbare mark, så plantene ikke skal få for lite …

Fortsett å lese
2860