De vakreste hekkeplantene til våren

Her har du de flotteste hekkeplantene for våren.

Har du planer om å plante en hekk i vår og lurer på hvilke hekkeplanter som er vakrest? Dette er åpenbart helt subjektivt, men vi kan jo gjøre en objektiv vurdering basert på et par kriterier, som en frodig grønnfarge. I tillegg kan vi vurdere hva den gjennomsnittlige hekkekunden syns er vakkert basert på hvilke hekker som er mest populære. Vi mener alle trenger en fin hekk i hagen sin. Nå som våren nærmer seg, kan vi ta en titt på de vakreste hekkene du kan plante i år. I denne bloggen setter vi søkelyset på noen av favorittene våre og de absolutte favorittene til kundene våre.

Den vakreste hekken: forskjellige typer laurbærhegger

Vi har et stort utvalg med forskjellige typer laurbærhegger. Og dette er ikke uten grunn – dette er planter som er kjent for å være svært sterke. Laurbærhegger krymper ikke av frost eller skygge. De er faktisk grønne hele året. En hekk som gir ly hele året er en hekk som virkelig gjør jobben sin godt. Siden vi har forskjellige laurbærhegger å velge mellom, er det vanskelig å si hvilken type som er finest. Du har nok sett flere av laurbærheggene våre i private hager, da de er veldig lette å ta vare på. Du kan for eksempel bestille en portugisisk laurbærhegg eller en Rotundifolia laurbærhegg fra oss. Disse to typene passer virkelig i alle hager.

Hard konkurranse

Det er tøff konkurranse i hekkefeltet. Selv om alle typer laurbærhegger tilhører de originale hekkeplantene, er de langt ifra de eneste populære hekkeplantene. Barlindhekker, som europeisk barlind og hybridbarlind, har vært sjefen på gata i årevis med sine grønne nåler og røde bær om høsten. Disse plantene er spesielt populære siden de er så lette å beskjære.

Visste du at høsten er den beste tiden å plante hekker?

Du kan gi dem nesten hvilken som helst form. Andre typer hekker vi liker å se er barneklinikker. Som barlindshekker, kan beskjæres uten å miste formen sin. Fra smaragdgrønne til mørkegrønne hekker finner du helt sikkert en barnålshekk som passer deg.

Hver sin smak

Som vi nevnte i over, er utvalget vårt basert på våre preferanser og hvilke hekketyper som er populære blant kundene våre. Disse faktorene lar oss avgjøre hvilke hekketyper som anses som vakre, men vi kan ikke ta valget for deg. Til syvende og sist er smaken som baken, og vi kan ikke by på mer en tips.

Plantinavia Norge
En levende kundeservicehelt svarer raskere enn du forventer (ingen anrop, bare Whatsapp)

Plantinavia Norge

Hei! Therese her 👋

Hvordan kan jeg hjelpe deg?

now
Start Chat

Trillebår

0 varror

Du har ingen produkter i handlekurven.