Plantinavia har sommerferie. Neste levering: uke 37 (potteplanter)

Derfor trenger du en hekk

Du kommer til å måtte ta mange valg når du designer hagen din. Hvilke materialer vil du bruke, hvilken stemning vil du at hagen skal ha, hvordan skal du dele inn hagen, og hvilke planter passer til hagen din? Uansett hva du velger, er det viktig at elementene i hagen funger sammen. Tenk på hvordan du vil balansere designet. Hagen din bør være praktisk så vel som vakker. En hage der du kan gjøre akkurat det du vil når været tillater det. En hage der du føler deg komfortabel hele sommeren lang. En god hekk spiller en viktig rolle i å balansere designet og gi skjerming og privatliv for deg og de du bor med. I denne bloggen får du lese litt mer om hvorfor du bør skaffe deg en hekk.

Hvorfor du trenger en hekk

Hekker byr på en rekke store fordeler. Det er ikke løsningen på ett problem, men en helhetlig løsning som hjelper deg på flere måter. For eksempel gir hekkene nok skjerming og privatliv slik at du kan sitte i hagen om sommeren uten at folk ser deg. Med en vintergrønn hekk er du også garantert privatliv inne i huset ditt når det blir mørkere ute og innsynet gjennom vinduene øker. Men privatliv er langt fra den eneste grunnen til å velge en hekk.

Fordelene med en hekk

Når du prøver å finne rett balanse i hagen, kan en hekk være løsningen på alle problemene dine. Vil du ha en grønn hage, samtidig som du setter pris på fordelene med en terrasse? I en liten hage blir du ofte tvunget til å inngå kompromisser. Men med en hekk i hagen, trenger du ikke det. Hekken gjør hagen grønn og fin, men tar ikke opp for mye plass. Slik kan du utnytte kvadratmeterne i hagen så godt som mulig.

Hvilke planter passer?

Når du velger en hekk til hagen din, kan du velge mellom forskjellige hekktyper. Hvilken hekkeplante som passer best avhenger av smak og preferanser. Novita laurbærhegger passer hvis du trenger en stor hekkplante med store blader. Eller vil du heller ha en hekk med greiner? Da kan du kjøpe bartrær, som tuja Martin og Atrovirens.

Se hvordan du kan bruke pallene fra transporten av hekkene våre til hagemøbler.

Trillebår

0 varer

Du har ingen produkter i handlekurven.