Meny
Plantinavia - Cart
0
Plantinavia - Search

Laurbærhegg Genolia: den smale laurbærheggen

Laurbærhegg Genolia er akkurat som laurbærhegg etna, en laurbærhegg som dyrkes under lisens. Opprinnelig kommer denne arten fra Sveits. Og ja, i Sveits er det også ganske kaldt om vinteren, og denne laurbærheggsorten klarer seg veldig bra der. Det er ikke uten grunn at laurbærhegg genolia øker i popularitet hvert år. Dette er ikke bare på grunn av harførheten. Laurbærhegg Genolia vokser hurtig, blir høy (ca 400 cm) og kan holdes ganske smal sammenlignet med andre laurbærheggsorter.

De konkurransedyktige prisene våre på laurbærhegg

Dersom du liker laurbærhegg Genolia, sett sammen din egen hekk i priskonfiguratoren. Du kan velge mellom rotklumpdyrket eller ferdighekk. Prisene våre er veldig konkurransedyktige sammenlignet med den gode kvaliteten vi tilbyr. Genoliasorten er en ganske sjelden laurbærheggsort som enda ikke dyrkes i stor skala. Det er derfor mulig at prisene endres dersom tilgjengeligheten endres.

Rabatt på genoliahekk

Selv om sjansen til ekstra rabatt ikke er så stor for denne laurbærheggsorten, kan noen ganger gi et enda bedre tilbud. I konfiguratoren finner du en rabattknapp. Dersom du klikker på den, kan du be om et kostnadsfritt tilbud. Vi kommer da til å se på mulighetene for å gi litt ekstra rabatt så snart som mulig.

Bilder av laurbærhegg og vurderinger fra tidligere kunder

Å spille med åpne kort er mottoet vårt og nøkkelen til fremgang for Plantinavia. Kundene vår liker å dele erfaringene sine på plattformer som Trustpilot, eller å dele bildene sine på Instragram. Er du fortsatt usikker på om du vil kjøpe laurbærheggen fra oss? Les de fine vurderingene våre på Trustpilot, der rangeres vi som nummer 1 innenfor hagebutikk i Europa.

Hva mer kan du finne på denne siden? (Innholdsfortegnelse)

• Sonekart (viktig dersom du vurderer å plante laurbærhegg)
• En oversikt over egenskapene til laurbærhegg genolia.
• Videoer om laurbærhegg
• En oversikt over alle varianter våre med laurbærhegg genolia
• En praktisk OSS, med de vanligste spørsmålene om laurbærhegg

Produktbeskrivelse

Produktbeskrivelse
Kort sagtFörmodligen den smalast växande lövhäcken som ger ett ordentligt insynsskydd till trädgården. Den skapades i Schweiz så den är verkligen vintertålig.
HardførhetVäldigt tålig, ner till – 29 grader
VekstUpprätt, tätt och kompakt pelarformad.
Høyde (innen 10 år)5 meter
LøvverkMörkgröna långsträckta något smala löv som är glansiga.
Veksthastighet10 - 40 cm per år.
VinterløvVintergrön.
GiftighetGiftiga delar.
LyskravFöredrar sol men passar även på halvskuggiga platser.
Maks høyde250 – 400cm hög och 80cm bred.
BrukExtremt vintertålig häck som passar perfekt för insynsskydd eller som vindskydd till trädgården.
FruktFå röda körsbärsliknande bär.
Pigger/tornerNej
Tips til plasseringVäldigt tålig för alla väder och platser.
JordVäxer praktiskt taget i alla väldränerade jordar. Näringsrik, humusrik och lät sandig jord.
Vekstsone1-3

Sonekart

Laurbærhegg Genolia Vekstsone: 1-3

Klimasonekart Norge

OversiktFiltrer dine valg::

Blog

Lær deg å kjøpe bra kvalitetsplanter

skrevet av Richard van der Wal

Lær deg å kjøpe bra kvalitetsplanter De aller fleste som skal plante en hekk vet ikke hva som er viktig å vite før kjøpet av selve plantene. Hvordan lærer man seg å skille mellom hekkplanter av bra kvalitet? Det er fem steg du bør kjenne til for å gi din hekk best mulig start. Spør …

Fortsett å lese
3053

Plantinavias unike transporter

skrevet av Richard van der Wal

Plantinavias unike transporter Vi satser på kjappe transporter. Alt for at den oppgravde hekkplanten skal utsettes for minimalt med stress og kunne fortsette å vokse uten å trenge tid til å hente seg inn igjen. Sånn her gjør vi. 1. Deadline for å legge inn en ordre er onsdager, i noen tilfeller tar vi imot …

Fortsett å lese
2924

Frittdyrkede planter eller krukkedyrkede planter Hekkplanter er som maurtuer Man bruker å sammenligne hekkplantene med maurtuer. Det som finnes over bakken finnes også under bakken, eller motsatt. Det man mener er at krukkedyrkede planter har en kompakt rotklump, noe som er bra siden det er derkraften konsentreres, men på grunn av at planten ikke har …

Fortsett å lese
3983