Meny
Plantinavia - Cart
0
Plantinavia - Search

Blodbøk

Plante Plantinavias blodbøk som hekk?

Blodbøken vår er krukkedyrket og finnes i 7 forskjellige høyder. Se priser her. Hvis du bestiller i dag, så kan du få din nye blodbøkhekk allerede neste uke. Vi tilbyr også ferdighekk på 150 cm og 200 cm hvis du vil ha beskyttelse mot innsyn. Fri frakt til nesten alle byer.

Som du kanskje allerede har gjettet, er blodbøk rød i fargen. Den gir hagen din et litt annerledes utseende sammenlignet med normal grønn hekk. Blodbøk skifter farge til oransje/brun på høsten. Selv om blodbøk mister en del blader om vinteren, gir den fortsatt bra beskyttelse mot innsyn til hagen hele vinteren. Dette skyldes at de fleste bladene faller av til våren når de nye grønne kommer ut igjen.

Plantinavias rimelige priser på blodbøk

I priskonfiguratoren vår ser du enkelt totalprisen på den valgte blodbøkhekken din. Du kan velge mellom ulike høyder og kvaliteter. Dersom du vil oppnå beskyttelse mot innsyn og bredere hekk raskere, velger du den godt forgrenede varianten i doble rader. Dersom du har begrenset budsjett og tid til å la hekken vokse, velger du kun en rad av de forgrenede blodbøkplantene våre. Uansett, Plantinavias blodbøkplanter i krukke kommer umiddelbart til å vokse videre i hagen din.

Rabatt på blodbøkhekk

I noen tilfeller kan vi gi ekstra rabatt på blodbøkhekk. Du vil få vite om du kvalifiserer deg til dette hvis du klikker på rabattknappen i konfiguratoren. En av medarbeiderne våre vil da svare deg så snart som mulig for å gi det beste tilbudet.

Toppselgerne våre? Det er de tidligere kundene våre!

Vi kan enkelt kalle oss selv for Norges beste hekkspesialist, men kundene våre gjør allerede dette for oss. De er ambassadørene våre. Se bilder fra tidligere kunder på Instagramsiden vår. På Trustpilot kan du lese mer enn 50 erfaringer, ikke bare om de konkurransedyktige prisene våre og kvaliteten, men også om den gode servicen vår. Alt fra kundeservice til sjåførene som leverer plantene til døren din, finnes beskrevet med varme ord på Trustpilot.

Innholdsfortegnelse blodbøk

I tillegg til prisene, finner du mye mer informasjon om blodbøk på denne siden:

I hvilken vekstsone kan blodbøk plantes?
Oversikt over kjennetegn til blodbøk
Produktvideo
Prisoversikt per bøkplante
Vanlige spørsmål om blodbøk

Leveranse av blodbøkhekk

I høysesongen (mars/juni og september/oktober) leverer vi bøk innen en uke. Bøkplantene er fint innpakket på en stabil palle og leveres hjem til deg. Transportmetoden vår garanterer at bøkplantene dine leveres ferske: lastet på mandager og før helgen kan de allerede bli plantet i hagen din. Man trenger ikke å vente hjemme på leveransen ettersom nesten alle lastebilene våre er utrustet med et avansert GPS-system, slik at du kan følge leveransen når den er på vei hjem til deg.

Produktbeskrivelse

Produktbeskrivelse
Kort sagtPopulär och vintertåligt lövträd med fina höstlöv.
HardførhetMycket tålig, ner mot -34 grader.
VekstUpprätt, tät, buskig tillväxt med bred spridningskrona.
Høyde (innen 10 år)500 – 700 cm
LøvverkLöven är ovala, 4-9 cm långa med en vågstruktur.
VeksthastighetVäxer snabbt, 40 - 60 cm per år.
GiftighetGiftiga delar.
LyskravSol till halvskugga.
Maks høyde20 – 30 meter
BrukSom formad häck som ger insynsskydd och vindskydd. Lockar till sig bin och fåglar. Vackra som häck eller solitär.
FruktNötter, 1 - 2 cm
Pigger/tornerNej
Tips til plasseringLämplig i skugga.
JordSandig till lerig jord. Något surt till alkaliska jordar, väl dränerade pH värde 6,1 till 8,5.
Vekstsone1-4

Sonekart

Blodbøk Vekstsone: 1-4

Videoer

OversiktFiltrer dine valg::

Blog

Plante hekk på høsten? Ja visst

skrevet av Richard van der Wal 8 august 2017

Legg til din overskrift her Ja, vi hadde noen kjøligere netter, men ikke bekymre deg for temperaturen.  Faktisk er denne måneden den beste måneden til å plante hekken din, og nyte den for fullt til våren!  Se på værmeldingen … perfekt dag- og natt-temperatur de kommende ukene. Fremdeles i tvil? Vi gir deg garanti på

Fortsett å lese
4758

Plantinavias unike transporter

skrevet av Richard van der Wal 4 april 2016

Vår metode Vi satser på kjappe transporter. Alt for at den oppgravde hekkplanten skal utsettes for minimalt med stress og kunne fortsette å vokse uten å trenge tid til å hente seg inn igjen. Sånn her gjør vi. 1. Deadline for å legge inn en ordre er onsdager, i noen tilfeller tar vi imot en

Fortsett å lese
2727

Den perfekte jordkvaliteten for dine hekkvekster

skrevet av Richard van der Wal 14 januar 2016

Våre hekkplanter dyrkes i humusrik sandjord I våre nederlandske drivhus arbeider vi hardt for et friskt og aktivt liv i jorden. Alt tatt i betraktning: jo bedre tilstanden til jorden er, jo bedre trives hekkplantene våre. Vi bruker spesialutdannede jordeksperter som hvert år gransker i vår dyrkbare mark, så plantene ikke skal få for lite

Fortsett å lese
2614