Meny
Plantinavia - Cart
0
Plantinavia - Search

Vanlig syrin: En av de eldste buskene i Europa

Den purpurfargede vanlige syrinen (syringa vulgaris) er en busk med historie. Vanlig syrin kommer opprinnelig fra Tyrkia, men takke være Wien og Frankriket finnes denne vakre sommerbusken også i mange skandinaviske hager. De vakre fargene og den lekre duften lokker garantert til seg sommerfugler og andre insekter. Vil du at den vanlige syrinen blomstrer? Pass på at den er plantet i full sol. Vanlig syrin er veldig hardfør mot tørke og de kalde skandinaviske vintrene!

Våre konkurransedyktige syrinpriser

Komponer frem den perfekte syrinhegghekken din i priskonfiguratoren vår. Vanlig syrin tilbys kun i krukke. Du kan velge mellom 2 kvaliteter: Xklusiv og Limited. Forskjellen ligger i hvor mange grener planten har. Alle Limited-plantene våre dyrkes organisk og gir deg en tettere og mer luksuriøs syrinhekk umiddelbart etter planting.

Rabatt på syrinhekk

Av syrin plantes det ofte lange blomstrende hekker, og hos oss i Plantinavia innebærer flere planter mer rabatt. I tillegg til rabatt fra konfiguratoren, kan vi også legge til litt ekstra rabatt i enkelte tilfeller. Bruk rabattknappen i priskonfiguratoren. En av medarbeiderne våre vil snart komme tilbake til deg hvis du er kvalifisert til mer rabatt på syrinplantene dine.

Bilder og vurderinger av vanlig syrin fra kundene våre

Vanlig syrin finnes i alle mulige kvaliteter, både i vanlig butikk og på nettet. Det er derfor viktig å gjøre riktig valg for innkjøpet ditt. Kundene våre liker å dele erfaringene sine på plattformer som Trustpilot og Instagram. Dersom du kjøper syrinplantene fra Plantinavia, kan du være sikker på at du ikke kjøper katten i sekken.

Innholdsfortegnelse vanlig syrin

Hva kan du finne på siden vår utenom priskonfiguratoren? Vi lister det opp for deg:

•       Du kan se om vanlig syrin passer i vekstsonen din

•       En oversikt over de spesifikke egenskapene til syrin

•       Produktspesifikke videoer på syrinbuskene våre

•       En liste over alle forskjellige syrinplanter i prisoversikten

•       En liste med vanlige spørsmål om vanlig syrin.

Produktbeskrivelse

Produktbeskrivelse
Kort sagtDen purpur syringa er den perfekte planten for bokstavelig talt enhver hage og fantastisk for dyrelivet som bokstavelig talt blir full på nektar fra blomstene dens.
HardførhetVeldig hardfør, ned til -40
VekstTett forgrenet, buskete
Høyde (innen 10 år)200–250 cm
LøvverkEgg-/hjerteformet
Veksthastighet30–50 cm per år
VinterløvLøvfellende busk
GiftighetIkke giftig
LyskravHelst full sol, men tilpasser seg også godt til delvis skyggelagte steder
Maks høyde400–600 cm i høyde og 150 cm i bredde
BrukDen purpur syringa vil vokse i enhver brukbar jord. Det er best å plassere den på et fint, solfylt sted. Fargerik hekk som tjener for privatliv eller som vindskjerming
FruktBrun. Lillarøde, blomster i mai, duftende blomster
Pigger/tornerIngen
Tips til plasseringForetrekker full sol, så gjør god bruk av et sørlig eller sør-vestlig aspekt i hagen din. Verdifull for sommerfugler.
JordLeirjord, leirete jord, sandete jord, torvjord
Vekstsone1-7

Sonekart

Purpur Syrin Vekstsone: 1-7

Klimasonekart Norge

OversiktFiltrer dine valg::

Blog

Plante hekk på høsten? Ja visst

skrevet av Richard van der Wal

Plante hekk på høsten? Ja visst I august får jeg alltid mange samtaler fra kunder som lurer på om de virkelig kan plante en hekk på høsten. De fleste blir overrasket når jeg svarer at høsten faktisk er den beste tiden til å plante, iallefall når det gjelder hekkplanter. Men de fleste er mindre ivrig …

Fortsett å lese
5052

Lær deg å kjøpe bra kvalitetsplanter

skrevet av Richard van der Wal

Lær deg å kjøpe bra kvalitetsplanter De aller fleste som skal plante en hekk vet ikke hva som er viktig å vite før kjøpet av selve plantene. Hvordan lærer man seg å skille mellom hekkplanter av bra kvalitet? Det er fem steg du bør kjenne til for å gi din hekk best mulig start. Spør …

Fortsett å lese
3053

Plantinavias unike transporter

skrevet av Richard van der Wal

Plantinavias unike transporter Vi satser på kjappe transporter. Alt for at den oppgravde hekkplanten skal utsettes for minimalt med stress og kunne fortsette å vokse uten å trenge tid til å hente seg inn igjen. Sånn her gjør vi. 1. Deadline for å legge inn en ordre er onsdager, i noen tilfeller tar vi imot …

Fortsett å lese
2924