Meny
Plantinavia - Cart
0
Plantinavia - Search

Agnbøk

Rimelig Agnbøk Online: Kjøp Nå, Plant Neste Uke

Se våre prisbelønte agnbøkplanter som alle prater om, her. Bestill i dag og plant agnbøkhekken din neste uke. Alle agnbøkplantene er økologisk dyrket og leveres fraktfritt direkte fra vårt nederlandske gartneri og hjem til deg. Vekstgaranti og betaling etter levering.

Agnbøk (latin: Carpinus Betulus) er utenom tuja brabant, den mest solgte hekkplanten vi har. Agnbøk forveksles ofte med vanlig bøk (fagus sylvatica). Men agnbøk vokser raskere, og med denne kan du raskt skape et tett firkantet hekk som blokkerer innsyn til hagen din.

Plantinavias priser på agnbøk

I den praktiske priskonfiguratoren kan du enkelt se de konkurransedyktige prisene våre på agnbøkplanter. Vi tilbyr agnbøk både i krukke og som ferdighekk. Krukkeplantene våre er tilgjengelig i 2 forskjellige kvaliteter, forgrenet (Xklusiv) eller godt forgrenet (Limited). Alle agnbøkplantene våre dyrkes på den økologiske planteskolen vår i Nederland.

Rabatt på agnbøkplanter

I spesielle tilfeller kan vi tilby deg en viss rabatt på agnbøkplanter. Bruk rabattknappen i priskonfiguratoren. Vi kommer tilbake så snart som mulig med hvilke muligheter som finnes.

Vurderingene våre avslører kvaliteten vår

Vi trenger ikke lenger å skryte av toppkvaliteten på agnbøkplantene våre. Kundene gjør dette for oss. Som det moderne foretaket vi er, deler vi denne informasjonen åpent ved å dele vurderingene fra tidligere kunder. Du kan lese mer om kvaliteten på agnbøken vår i vurderingene på Trustpilot. Vi oppdaterer dessuten kontinuerlig Instagram-kontoen vår med bilder som kunder sender inn av de nyplantede hekkene sine.

Mer informasjon om agnbøk

I tillegg til informasjon om pris på agnbøkplanter, finner du også mer nyttig informasjon på denne siden, som for eksempel:

Sonekartet hvor du kan se om det er lurt å plante en agnbøk hos deg
En oversikt over spesifikke egenskaper til agnbøk
Produktspesifikke videoer av agnbøkplantene våre i krukker
En liste over ulike varianter av agnbøk i prisoversikt
• Svarene på de vanligste spørsmålene om agnbøk, som for eksempel: hvor mange planter trenger jeg per meter, hvor mye koster en agnbøkhekk og hvordan planter jeg agnbøkplantene mine? Klikk her for de vanligste spørsmålene.

Les også artikkelen vår om agnbøkhekk, med mange fine bilder og videoklipp.

Leveranse av agnbøkhekk

Vi leverer agnbøkhekken innen en uke hver vår og høst. Alle planter er fint innpakket og leveres til døren på en palle. Det unike transportsystemet vårt garanterer at får helt ferske agnbøkplanter. Du trenger dessuten ikke å bekymre deg over når plantene dine blir levert: nesten alle bilene våre er utstyrt med sporingssystem, slik at du kan følge plantene dine fra planteskolen og hjem til deg.

SJEKK INSTAGRAM FOR Å SE TIDLIGERE KUNDERS PLANTEDE AGNBØK HEKKER Følg på instagram

Følg på instagram

Produktbeskrivelse

Produktbeskrivelse
Kort sagtPopulær hekkplante med et attraktivt og fargerikt samspill med løvfellende blader.
HardførhetEkstremt hardfør opptil -34
VekstOppreist, tett, stort sett konisk, buskete vekst med en bred krone som sprer seg.
Høyde (innen 10 år)500 – 700 cm
LøvverkBladene er enkle, ovale, 4–9 cm lange med en slående bølgestruktur.
VeksthastighetRasktvoksende, 40–60 cm per år
VinterløvLyse-/mørkegrønne om våren, gulaktig-grønne om sommeren og oransjerød om høsten. Bladene faller av om vinteren.
Giftighetgiftfri (vanligvis)
LyskravFull sol til full skygge. Skjermede og uskjermede områder. Tåler sporadisk frost og vannmetting.
Maks høyde20 – 30 meter
BrukForm hekker, hekker for privatliv, vindskjerming, tilholdssted for bier og fugler, parker, ensom plante, blomsterdekorasjon
Fruktoval, liten, riflet nøtt, i separate fruktklynger
Pigger/tornerIngen
Tips til plasseringEgnet for skygge
JordSandete til leirete. Litt sur til alkalisk jord, godt drenert. pH-verdi 6,1 til 8,5
Vekstsone1-5

Sonekart

Vekstsone: 1-5

Videoer

OversiktFiltrer dine valg::

Blog

Lær deg å kjøpe bra kvalitetsplanter

skrevet av Richard van der Wal 19 april 2016

De aller fleste som skal plante en hekk vet ikke hva som er viktig å vite før kjøpet av selve plantene. Hvordan lærer man seg å skille mellom hekkplanter av bra kvalitet? Det er fem steg du bør kjenne til for å gi din hekk best mulig start. Spør hvor lenge plantene har fått vokse

Fortsett å lese
2801

Plantinavias unike transporter

skrevet av Richard van der Wal 4 april 2016

Vår metode Vi satser på kjappe transporter. Alt for at den oppgravde hekkplanten skal utsettes for minimalt med stress og kunne fortsette å vokse uten å trenge tid til å hente seg inn igjen. Sånn her gjør vi. 1. Deadline for å legge inn en ordre er onsdager, i noen tilfeller tar vi imot en

Fortsett å lese
2727

Den perfekte jordkvaliteten for dine hekkvekster

skrevet av Richard van der Wal 14 januar 2016

Våre hekkplanter dyrkes i humusrik sandjord I våre nederlandske drivhus arbeider vi hardt for et friskt og aktivt liv i jorden. Alt tatt i betraktning: jo bedre tilstanden til jorden er, jo bedre trives hekkplantene våre. Vi bruker spesialutdannede jordeksperter som hvert år gransker i vår dyrkbare mark, så plantene ikke skal få for lite

Fortsett å lese
2614