Meny
Plantinavia - Cart
0
Plantinavia - Search

Rimelig Agnbøk Online: Kjøp Nå, Plant Neste Uke

Se våre prisbelønte agnbøkplanter som alle prater om, her. Bestill i dag og plant agnbøkhekken din neste uke. Alle agnbøkplantene er økologisk dyrket og leveres fraktfritt direkte fra vårt nederlandske gartneri og hjem til deg. Vekstgaranti og betaling etter levering.

Agnbøk (latin: Carpinus Betulus) er utenom tuja brabant, den mest solgte hekkplanten vi har. Agnbøk forveksles ofte med vanlig bøk (fagus sylvatica). Men agnbøk vokser raskere, og med denne kan du raskt skape et tett firkantet hekk som blokkerer innsyn til hagen din.

Plantinavias priser på agnbøk

I den praktiske priskonfiguratoren kan du enkelt se de konkurransedyktige prisene våre på agnbøkplanter. Vi tilbyr agnbøk både i krukke og som ferdighekk. Krukkeplantene våre er tilgjengelig i 2 forskjellige kvaliteter, forgrenet (Xklusiv) eller godt forgrenet (Limited). Alle agnbøkplantene våre dyrkes på den økologiske planteskolen vår i Nederland.

Rabatt på agnbøkplanter

I spesielle tilfeller kan vi tilby deg en viss rabatt på agnbøkplanter. Bruk rabattknappen i priskonfiguratoren. Vi kommer tilbake så snart som mulig med hvilke muligheter som finnes.

Vurderingene våre avslører kvaliteten vår

Vi trenger ikke lenger å skryte av toppkvaliteten på agnbøkplantene våre. Kundene gjør dette for oss. Som det moderne foretaket vi er, deler vi denne informasjonen åpent ved å dele vurderingene fra tidligere kunder. Du kan lese mer om kvaliteten på agnbøken vår i vurderingene på Trustpilot. Vi oppdaterer dessuten kontinuerlig Instagram-kontoen vår med bilder som kunder sender inn av de nyplantede hekkene sine.

Mer informasjon om agnbøk

I tillegg til informasjon om pris på agnbøkplanter, finner du også mer nyttig informasjon på denne siden, som for eksempel:

Sonekartet hvor du kan se om det er lurt å plante en agnbøk hos deg
En oversikt over spesifikke egenskaper til agnbøk
Produktspesifikke videoer av agnbøkplantene våre i krukker
En liste over ulike varianter av agnbøk i prisoversikt
• Svarene på de vanligste spørsmålene om agnbøk, som for eksempel: hvor mange planter trenger jeg per meter, hvor mye koster en agnbøkhekk og hvordan planter jeg agnbøkplantene mine? Klikk her for de vanligste spørsmålene.

Les også artikkelen vår om agnbøkhekk, med mange fine bilder og videoklipp.

Leveranse av agnbøkhekk

Vi leverer agnbøkhekken innen en uke hver vår og høst. Alle planter er fint innpakket og leveres til døren på en palle. Det unike transportsystemet vårt garanterer at får helt ferske agnbøkplanter. Du trenger dessuten ikke å bekymre deg over når plantene dine blir levert: nesten alle bilene våre er utstyrt med sporingssystem, slik at du kan følge plantene dine fra planteskolen og hjem til deg.

God hjelp, og veldig fine planter!

Vi fikk god hjelp av planteeksperten til å velge hvilken hekk som ville bli best i vår lille hage. De svarte raskt, og veiledet oss på en veldig bra måte. I tillegg synes vi nettsidene var gode, og det var lett å lese seg opp om de ulike hekkplantene. Prisene var også veldig bra, og vi kunne velge akkurat hvilken høyde vi ville ha.
 Plantene hadde fin kvalitet, og noen var også til og med høyere enn det vi bestilte. De har mistet noen blader nå når vi har kommet til november, men ser ut til å trives bra i den lille hagen vår. Vi har støttet dem opp med noen ekstra pinner da de er utsatt for en del vind. Det var lett å bestille plantene på nettsiden. Vi fikk automatisk opp hvor mange planter vi trengte ved å taste inn antall meter hvor plantene skulle stå. Vi fikk beskjed i god tid når plantene skulle leveres. Det var dog noen uklarheter omkring hvor stor lastebilen var, og om den hadde plass til å snu i vår gate, men det ordnet seg greit. Vi fikk til og med en gratis dryppeslange på kjøpet. Plantene var allerede støttet opp med bambuspinner.

Helene

Produktbeskrivelse

Produktbeskrivelse
Kort sagtPopulær hekkplante med et attraktivt og fargerikt samspill med løvfellende blader.
HardførhetEkstremt hardfør opptil -34
VekstOppreist, tett, stort sett konisk, buskete vekst med en bred krone som sprer seg.
Høyde (innen 10 år)500 – 700 cm
LøvverkBladene er enkle, ovale, 4–9 cm lange med en slående bølgestruktur.
VeksthastighetRasktvoksende, 40–60 cm per år
VinterløvLyse-/mørkegrønne om våren, gulaktig-grønne om sommeren og oransjerød om høsten. Bladene faller av om vinteren.
Giftighetgiftfri (vanligvis)
LyskravFull sol til full skygge. Skjermede og uskjermede områder. Tåler sporadisk frost og vannmetting.
Maks høyde20 – 30 meter
BrukForm hekker, hekker for privatliv, vindskjerming, tilholdssted for bier og fugler, parker, ensom plante, blomsterdekorasjon
Fruktoval, liten, riflet nøtt, i separate fruktklynger
Pigger/tornerIngen
Tips til plasseringEgnet for skygge
JordSandete til leirete. Litt sur til alkalisk jord, godt drenert. pH-verdi 6,1 til 8,5
Vekstsone1-5

Sonekart

Agnbøk Vekstsone: 1-5

Klimasonekart Norge

Videoer

Vanlige spørsmål

Hvordan måler man planten?

Høyden refererer til selve planten, rotklumpen/krukken er ikke inkludert.

Hvor stor er rotklumpen/krukken på plantene mine? Og hvor stor grøft er nødvendig?

Dette ser du på bildene til den valgte planten på hjemmesiden. Klikk på den høyden du har valgt, så ser du ikonet under bildet til planten. Det viser størrelsen på rotklumpen/krukken. Grøften bør være 1,5–2 ganger større enn rotklumpen

Må jeg beskjære plantene under planting?

Nei, vent med å beskjære til de begynner å etablere seg. Litt trimming går bra, men ingen store beskjæringer før de har slått rot.

Skal jeg gjødsle under planting?

Nei, vent med å gjødsle plantene til neste vår.

Hvor mye vann trenger plantene mine?

Nyplantede planter trenger mye vann. Sørg for at jorden er fuktig (ikke bløt) helt ned til røttene hele tiden. Dette gjelder hele det første og andre året. Vann frem til det blir frost i bakken, så venter du til over vinteren, og begynner å vanne igjen når frosten i bakken er borte.

Vis alle spørsmålene

OversiktFiltrer dine valg::

Du liker kanskje også…

Blog

Lær deg å kjøpe bra kvalitetsplanter

skrevet av Richard van der Wal

Lær deg å kjøpe bra kvalitetsplanter De aller fleste som skal plante en hekk vet ikke hva som er viktig å vite før kjøpet av selve plantene. Hvordan lærer man seg å skille mellom hekkplanter av bra kvalitet? Det er fem steg du bør kjenne til for å gi din hekk best mulig start. Spør …

Fortsett å lese
3053

Plantinavias unike transporter

skrevet av Richard van der Wal

Plantinavias unike transporter Vi satser på kjappe transporter. Alt for at den oppgravde hekkplanten skal utsettes for minimalt med stress og kunne fortsette å vokse uten å trenge tid til å hente seg inn igjen. Sånn her gjør vi. 1. Deadline for å legge inn en ordre er onsdager, i noen tilfeller tar vi imot …

Fortsett å lese
2924

Våre hekkplanter dyrkes i humusrik sandjord I våre nederlandske drivhus arbeider vi hardt for et friskt og aktivt liv i jorden. Alt tatt i betraktning: jo bedre tilstanden til jorden er, jo bedre trives hekkplantene våre. Vi bruker spesialutdannede jordeksperter som hvert år gransker i vår dyrkbare mark, så plantene ikke skal få for lite …

Fortsett å lese
2860